4 maj, 2023

Händelserik kväll på Nationalmuseum

Vi hade igår nöjet att träffa många av våra kunder på en kväll på Nationalmuseum. Kvällen bjöd på intressanta diskussioner, nyheter och vi hade äran att bli guidade av de otroligt kunniga intendenterna Helen och Cecilia i museets fantastiska konstsamling.
 
För oss på COIN var kvällen början på vårt nästa kapitel då vi kunde presentera två för oss betydande nyheter. 
 
Den första är att vi på COIN är stolta över att meddela att vi byter bolagsnamn till Evisens,
 
Namnbytet grundar sig i att vi de senaste åren har utvecklat våra tjänster och vårt erbjudande i takt med att vi har vuxit i termer av både kunder och medarbetare. Sedan COIN grundades 2005 har bolaget sedan ett par år tillbaka även nya ägare och vi kan idag konstatera att COIN står på en helt ny grund.
 
Namnet Evisens kommer från ordet “evidens”, som betyder bevis eller bevisad grund, samt “common sense”, som betyder sunt förnuft. Dessa två principer ligger till grund för vår filosofi, och vi är stolta över att vårt nya namn – Evisens återspeglar dessa principer och vilka vi är.
 
Den andra nyheten som vi är minst lika stolta över är 
publiceringen av vår andra investeringsfilsofi, Andra alternativ, En vägledning till alternativa investeringar. Mer information om denna kommer inom kort. 
 
Namnbytet påverkar inte vår befintliga verksamhet och vi fortsätter att leverera samma högkvalitativa tjänster och support med ambitionen att skapa förutsättningar för bättre beslut.
 
Stort tack till alla som ville dela denna kväll med oss och till alla på Nationalmuseum som hjälpte oss att ordna en så trevlig kväll.
 
Ni är alltid välkomna att höra av er om ni har frågor eller funderingar.
 
Allt gott teamet på Evisens