Hållbara
Investeringar

Seniorkonsult

Hållbara Investeringar - Seniorkonsult

Varför ska du söka tjänsten?

  • Fria händer för att skapa ett ledande konsultstöd inom hållbara investeringar
  • COINs unika position som oberoende aktör skapar förutsättningar att utveckla synen på hållbarhet hos både kapitalägare och förvaltare
  • Goda möjligheter till delägarskap – vi tror på delaktighet som drivkraft

Om oss
COIN Investment Consulting Group är Sveriges ledande oberoende rådgivare och konsult inom institutionell kapitalförvaltning. Det finns en tydlig efterfrågan för de tjänster COIN tillhandahåller och COINs ambition är tillväxt och utveckling av ett både bredare och djupare stöd till nordiska institutioner. Som ett led i det letar vi en senior medarbetare som kan skapa och driva kundrelationer med större institutionella kapitalägare samt ta helhetsansvar för COINs arbete med hållbara investeringar.

Ditt ansvar
Rollens huvudfokus är driva och vidareutveckla COINs rådgivningskoncept inom hållbara investeringar till institutionella kapitalägare i första hand i Sverige. Så kallade impact investments, finansiering av verksamheter eller projekt som har en direkt och mätbar positiv påverkan på samhälle och miljö, är ett av flera områden som COIN ser potential inom.

Positionen som senior investeringskonsult innebär också kundansvar, där du förväntas både bidra till nya kundrelationer och vidareutveckla befintliga.

Din erfarenhet
Vi ser att du som sökande har flerårig erfarenhet från institutionell kapitalförvaltning och/eller hållbara investeringar, samt drivs av att arbeta i en entreprenöriell miljö med högt tempo.

Sista ansökningsdatum är den 31:e Oktober 2020.

Vill du veta mer? Kontakta:
Joakim Ahlinder på telefon 070-789 45 42 eller sänd ett CV samt personligt brev direkt till joakim.ahlinder@coin.se


Joakim Ahlinder

KONTAKTPERSON